/ Allmänt /

händelserik dag

Den här dagen har verkligen varit fullspäckade med en massa bra och dåliga grejer!
Min dag började med en massa tester på NIU, dagen fortsatte och jag och Amanda fick bockat av våran sista naturkunskap redovisnig ever, såå skönt! Efter skolan åkte jag in till stan och sjukgymnasten och där fick jag lite blandade svar om mitt knä. En ny magnetröntgen är beställd och nu håller vi tummarna på att jag får en tid fort så att vi kan se om det är något fel eftersom jag fortfarande har så ont när jag tränar... 
Efter sjukgymnasten tog jag tåget hem och fick köpt lite välbehövliga saker inför lördagens bröllop, ska bli så kul!
Under dagen har jag även lyckats tappat bort mina nycklar, nu hoppas vi att jag glömt dem i skolan för självklart har jag ju bara en nyckel till min cykel vilket betyder att den står låst på stationen nu och det blir svårt att få hem den utan nycklar håller tummarna för att dem kommer fram. 
Nu har precis Jonna och Ronjis gått hem fick nämligen lite sällskap av dem för dem var ute på en promenad Ronja hann även prova en tröja för imorgon. 
Och kanske roligast på hela dagen..... Jag har fått veta i vilken familj jag ska bo i Spanien till höst! Jag ska bo hos en äldre dam som vekar hur trevlig som helst, kan typ fortfarnade inte fatta att jag ska göra detta sååå nice!!
Jaa det där var typ hela min dag, hur hare eran torsdag varit?
XOXO
för att vi kan bocka av detta när vi kommer hem,....